Αρχική

Λίγα λόγια για την υπεύθυνη του Ομακοείου Νίκη Δ.Φούφα

niki1


Γεννήθηκε στην Σπάρτη Λακωνίας στις 12/7/1966. Μεγάλωσε στο Λουτράκι Κορινθίας.

Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Κορναράκη και έχει δύο παιδιά.

Σπούδασε Λογιστική στα ΤΕΙ Αθηνών και «Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση» στη Νομική Σχολή Αθηνών.

Από νεαρή ηλικία είχε έντονη την επιθυμία να αναζητήσει την ουσία των πραγμάτων δηλ.την αλήθεια και την ηθική τελειότητα με την βοήθεια της φιλοσοφίας και του Χριστιανισμού.

Έτσι παράλληλα με τις σπουδές της αλλά και μετά διδάχτηκε  Εσωτερική Φιλοσοφία και Γιόγκα (Κρίγια, Ράτζα, Γκνάνι, Κάρμα, Εσωτερική Θεραπευτική κ.α.), από το  διακεκριμένο Φιλόσοφο, Δάσκαλο και συγγραφέα άνω των 170 συγγραμμάτων Νικόλαο Α. Μαργιωρή (1913-193)  στο Ομακοείο Αθηνών.

Διδάχτηκε αγιογραφία και έλαβε μέρος σε ομαδικές εκθέσεις και εξασκεί αυτή την τέχνη ως σήμερα. Παρακολούθησε σεμινάρια. Εργάστηκε σε Δικηγορικό γραφείο, στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας ως γραμματέας στο Πνευματικό κέντρο, σε Δημοτική Επιχείρηση Τουριστικής Ανάπτυξης ως σύμβουλος στο Συμβουλευτικό κέντρο Υποστήριξης Γυναικών και στην Δημοτική Επιχείρηση που αφορά τα Ιαματικά Λουτρά. Δίδαξε σε προγράμματα Διαχείρησης Ιαματικών Λουτρών και φροντιστήρια. Για πολλά χρόνια είναι υπεύθυνη του Ομακοείου Κορίνθου- Λουτρακίου όπου διδάσκει μαθήματα Εσωτερικής Φιλοσοφίας, εσωτερικής θεραπευτικής, γιόγκα, σιάτσου κ.α. στην Κόρινθο και στο Λουτράκι Κορινθίας.